Cégünk 1996-ban megvásárolta a helyi kenyérgyárat, ahol hagyományos sütőipari termékeinket adalék anyag nélkül készítjük. 2004 évtől MSZ EN ISO 9001 / 2000-et alkalmazva müködtetjük a cégünket.
A táplálkozási szokások megváltozása az egészséges életmódra való törekvés, és az egyre több allergiás/ táplálékallergia / megbetegedések újabb termékek kifejlesztésére ösztönözött bennünket.
Az elmúlt években gluténmentes/ gluténstop / Zoli kenyérport és a fehérjeszegény PKU Kori kenyérport fejlesztettünk ki a magyar ízlés szerint, amelyekből a következő termékeket gyártjuk:
Zoli kenyérporból/ lisztérzékeny, coeliakia, cöliákia /:
Glutén, tej, tojás, szója mentes termékek
Célunk a korszerű, természetes anyagokból készített, jó minőségű és a legszélesebb vásárlói igényeket kielégítő termékek / lisztérzékeny, gluténmentes,GM, gluténmentes édesség, gluténmentes sós-sajtos, reform, diabetikus termékek, hagyományos pékárúk, speciális élelmiszerek lisztérzékenyeknek/ előállítása és fogyasztókhoz történő eljuttatása.
Lisztkeverékeinkhez és saját fejlesztésű késztermékeinkhez magyarországi és külföldi partnereket keresünk, gyártónak és forgalmazónak.