2024.07.21. 15:22
Dániel napja
KÜLFÖLDI
      
   
   

Új felhasználó regisztráció
Miért érdemes Önnek regisztrált felhasználónak lenni?
- Ön regisztrálhatja cégét adatbázisunkban.
FONTOS!
Mielőtt kitöltené a regisztrációs űrlapot, felhívjuk figyelmét az utóbbi időkben egyre gyakrabban előforduló jelenségre. A sajnálatos módon elszaporodó kéretlen levelek (SPAM) miatt mindenki igyekszik ezektől megszabadulni. Sajnos ennek velejárója az is, hogy fontos levelek is beleeshetnek a SPAM-szűrőbe, és nem kapják meg a címzettek. Ezért előre kell kérnie e-mail-ben egy regisztrációs kódot, ami által Ön is meggyőződik, hogy megkapja-e rendszerünktől az e-mail-t, és a rendszerünk is meggyőződik arról, hogy érvényes e-mail címet adott meg. Írja be e-mail címét, a biztonsági számot, majd kattintson a Regisztrációs kód kérése gombra, és figyelje postafiókját! Majd a megérkezett levélben található kódot gépelje be az alsó regisztrációs űrlap Regisztrációs kód mezőjébe!
Ha nem érkezik meg az elküldött e-mail, vizsgálja meg postafiókjának beállításait, esetleg kapcsolja ki erre az időre a SPAM-szűrőjét, amíg meg nem érkezik a levél. Kérje újból a reg. kód elküldését, kattintson mégegyszer a Regisztrációs kód kérése gombra, és újból figyelje postafiókját!Felhasználói név:
Válasszon magának egy felhasználói nevet, és jegyezze meg, mert ezzel tud belépni rendszerünkbe! Min. 3, max. 10 karakterből állhat, csak az angol abc betűiből és számokból állhat, kis és nagy betűk meg vannak különböztetve!
Jelszó:
Min. 5, max. 10 karakterből állhat, csak az angol abc betűiből és számokból állhat, kis és nagy betűk meg vannak különböztetve!
Jelszó mégegyszer:
A véletlen elgépelés miatt fontos mégegyszer begépelni a jelszót! Rendszerünk ezt is ellenőrzi.
Vezeték és keresztnév:
A vezeték és keresztnevét gépelje be! (Az Ön neve nem jelenik meg a nyilvánosság előtt, titkos marad.) Kérjük, hogy ne a cége nevét írja ide, hanem a saját nevét!
E-mail cím:
Ha a fenti keretben megkérte a saját e-mail címére a regisztrációs kódot, akkor ebbe a mezőbe automatikusan beíródik az Ön e-mail címe, de kézzel is begépelheti e-mail címét.
Telefonszám:
Nem fogjuk ezen a telefonszámon hívogatni semilyen előre kitervelt céllal, csupán ha valamilyen rendkívüli eset történne az adatainak biztonságával, és fontos lenne Önt elérnünk, saját érdekében írja be. (De ezt az adatot nem kötelező megadni.)
Regisztrációs kód:
Ezt a kódot e-mail-ben kapta meg, ha ráklikkelt a fenti keretben lévő Regisztrációs kód kérése gombra. Másolja be az e-mail-ben szereplő kódot!