2024.07.25. 21:15
Kristóf, Jakab napja
MISKOLCI
      
   
   


Cégregisztráció


***** INGYENES *****

Miért érdemes a Cégkatalógus adatbázisában jelen lenni?
A Cégkatalógusban található tartalmat a keresők előkelő helyen jelenítik meg a találati listáikban. Győződjön meg róla, hogy az utóbbi néhány percben honnan keresték meg a Cégkatalógust, és milyen kulcsszavakat kerestek. Kattintson az eXTReMe Tracking külső számláló és analizáló oldalra, és tekintse meg a Last 20 Visitors (az utolsó 20 látogató) statisztikáját, hogy honnan érkeztek (Referrer) a látogatók oldalunkra. Ha ott rákattint a Google szóra, meg tudja tekinteni a Google találati listájában, hogy az adott kulcsszóra hányadik helyen jelenítette meg a Google a Cégkatalógusunkban talált tartalmat, amire rákattintottak a látogatók. Ha szeretne Ön is hasonló pozícióban megjelenni, akkor érdemes regisztrálnia.
Figyelemmel kísérheti a találati listákat akár 10-15 perc múlva is, de 1 óra múlva is, vagy napokon át is figyelheti, hogy mi a tapasztalata. Győződjön meg saját szemével a valóságról! (Mi nem tudjuk előre megmondani Önnek, hogy mit fog látni.)


A Cégkatalógus adatbázisában mennyi ideig tárolják cégem adatait?
Cégének adatait korlátlan ideig tároljuk, nem kérünk évenkénti regisztrációs díjat az adatainak tárolásáért, megjelenítéséért.

Mennyibe kerül nekem a cégregisztráció?
Cégkatalógusunkban Ön minden kötelezettség nélkül ingyenesen regisztrálhatja cégének adatait az űrlapmezők kitöltésével.
Ha Ön nem biztos abban, hogy most egy kiváló minőségű Cégkatalógusban tartózkodik, kérjük ellenőrizze a Google-ben a "cégkatalógus" kulcsszóra a több százezer találat közül, hogy a mi Cégkatalógusunk hol helyezkedik el a találati listában!

A cégregisztráció menete:
1. Személyes regisztráció.
Ezeknek az adatoknak (felhasználói név, jelszó) a segítségével tud belépni a Cégkatalógus rendszerébe, hogy ellenőrizni, módosítani tudja cégének adatait, valamint olyan szolgáltatásokat tud igénybe venni, amelyeket enélkül nem tud. (Pl. Cégének látogatottsági adatait meg tudja tekinteni, AKCIÓ-ját meg tudja hirdetni.)

Ha Ön már regisztrált felhasználónk, csak nem jelentkezett be a rendszerünkbe, akkor nem kell ismét regisztrálnia magát, hanem kérjük, hogy a jobb oldalon jelentkezzen be a saját felhasználói nevével és jelszavával, majd kattintson a Cég hozzáadása menüpontra!

FONTOS!
Mielőtt kitöltené a regisztrációs űrlapot, felhívjuk figyelmét az utóbbi időkben egyre gyakrabban előforduló jelenségre. A sajnálatos módon elszaporodó kéretlen levelek (SPAM) miatt mindenki igyekszik ezektől megszabadulni. Sajnos ennek velejárója az is, hogy fontos levelek is beleeshetnek a SPAM-szűrőbe, és nem kapják meg a címzettek. Ezért előre kell kérnie e-mail-ben egy regisztrációs kódot, ami által Ön is meggyőződik, hogy megkapja-e rendszerünktől az e-mail-t, és a rendszerünk is meggyőződik arról, hogy érvényes e-mail címet adott meg. Írja be e-mail címét, a biztonsági számot, majd kattintson a Regisztrációs kód kérése gombra, és figyelje postafiókját! Majd a megérkezett levélben található kódot gépelje be az alsó regisztrációs űrlap Regisztrációs kód mezőjébe!
Ha nem érkezik meg az elküldött e-mail, vizsgálja meg postafiókjának beállításait, esetleg kapcsolja ki erre az időre a SPAM-szűrőjét, amíg meg nem érkezik a levél. Kérje újból a reg. kód elküldését, kattintson mégegyszer a Regisztrációs kód kérése gombra, és újból figyelje postafiókját!Az Ön személyes adatai:

Felhasználói név:
Válasszon magának egy felhasználói nevet, és jegyezze meg, mert ezzel tud belépni rendszerünkbe! Min. 3, max. 10 karakterből állhat, csak az angol abc betűiből és számokból állhat, kis és nagy betűk meg vannak különböztetve!
Jelszó:
Min. 5, max. 10 karakterből állhat, csak az angol abc betűiből és számokból állhat, kis és nagy betűk meg vannak különböztetve!
Jelszó mégegyszer:
A véletlen elgépelés miatt fontos mégegyszer begépelni a jelszót! Rendszerünk ezt is ellenőrzi.
Vezeték és keresztnév:
A vezeték és keresztnevét gépelje be! (Az Ön neve nem jelenik meg a nyilvánosság előtt, titkos marad.) Kérjük, hogy ne a cége nevét írja ide, hanem a saját nevét!
E-mail cím:
Ha a fenti keretben megkérte a saját e-mail címére a regisztrációs kódot, akkor ebbe a mezőbe automatikusan beíródik az Ön e-mail címe, de kézzel is begépelheti e-mail címét.
Telefonszám:
Nem fogjuk ezen a telefonszámon hívogatni semilyen előre kitervelt céllal, csupán ha valamilyen rendkívüli eset történne az adatainak biztonságával, és fontos lenne Önt elérnünk, saját érdekében írja be. (De ezt az adatot nem kötelező megadni.)
Regisztrációs kód:
Ezt a kódot e-mail-ben kapta meg, ha ráklikkelt a fenti keretben lévő Regisztrációs kód kérése gombra. Másolja be az e-mail-ben szereplő kódot!

A Cégkatalógus ingyenes tájékoztató Hírlevelét a fenti e-mail címemre:
megrendelem!   nem kérem!


2. Az Ön cégének adatai:

A cég neve:

WEB címe: http://

(Hagyja üresen, ha jelenleg nincs weboldala!)

Főtevékenysége:

Ha nem talált a létező főtevékenységek között megfelelőt, akkor gépelje be ide a főtevékenységét:
(Hagyja üresen, ha megfelelő a listából kiválasztott főtevékenység!)

E-mail cím:

Nyilvános e-mail cím     Titkos, e-mail küldés a rendszeren keresztül

(A nyilvános e-mail címet is grafikus kép formájában jelenítjük meg, hogy a SPAM küldő robotok ne tudják kigyűjteni az e-mail címeket.)

Székhely:

  • Megye:


  • Irányítószám:


  • Település:


  • Bp-en kerület:


  • Utca, házszám:


(A Székhely pontos adatainak kitöltése kötelező, enélkül nem áll módunkban a regisztrációt elfogadni!)

Telephely1:

Telephely2:

Telefon:

Telefax:

Mobil:

Tevékenységek:
(Sorolja föl az összes tevékenységét, hogy a keresőnk segítségével minél könnyebben megtalálják!)

Termékek:

A cég bemutatása:Ha Önnek valamelyik ismerőse ajánlotta a Cégkatalógus cégregisztrációs lehetőségét, akkor kérjük válassza ki a listából az ismerősének a cégét!

Az ajánló cég neve:Üzenet a szerkesztő részére (nem jelenik meg az adatlapon):